SEO Title Tags does...
 

[Solved] SEO Title Tags doesn't work on wpForo forum topic  

  RSS

perry
(@perry)
Active Member
Joined: 3 years ago
Posts: 9
06/06/2018 6:02 am  

Hello,

I recently started using wpforo forum plugin my WordPress site. Great plugin btw. But only issue i'm having is title tags doesn't show up for any of forums or topics. It just says "Forum" for all pages. Any ideas how to fix this? I really need to use this plugin, but this is kind of deal breaker.

Thanks in advance!


Quote
Tharindu
(@tharindu)
Admin
Joined: 5 years ago
Posts: 189
06/06/2018 6:20 am  

Hello Perry,

You're probably using a SEO plugin other than Yoast SEO. Other plugins have conflicts with wpforo forum plugin. Are you using any plugins?

If yes, Moving to Yoast will fix this issue for you.

Become a vpsfix.com affiliate and earn up to 10% commissions from your referrals


ReplyQuote
perry
(@perry)
Active Member
Joined: 3 years ago
Posts: 9
06/06/2018 7:40 am  

I'm using Ultimate SEO plugin. I'll try Yoast SEO. But I have been using Ultimate SEO fir few years now. And there are many configurations of some pages . Trying to move now will be lot harder.

Thanks anyway 


ReplyQuote
Tharindu
(@tharindu)
Admin
Joined: 5 years ago
Posts: 189
06/06/2018 8:06 am  

Well wpforo comes with really good built in SEO. You really don't need a SEO plugin for that. Since you're using Ultimate SEO, you can just disable Title Tag Rewriter module from settings. Unfortunately this is a side wide setting, but you can keep all other SEO settings intact. Think it'll be more easier for you. 

Become a vpsfix.com affiliate and earn up to 10% commissions from your referrals


ReplyQuote
perry
(@perry)
Active Member
Joined: 3 years ago
Posts: 9
08/06/2018 10:03 am  

Yes @tharindu it's easier. Thanks for the tip


ReplyQuote
Share:
Back to top button

We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.

Close

Please Login or Register